افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید اعتراف رسانه‌های عبری به ناکامی اسرائیل در حمله به قطر گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر امور خارجه قطر رایزنی عراقچی و رئیس‌جمهور تونس حمله هوایی اسرائیل به پایتخت یمن

کناره‌گیری یک مقام دیگر در دولت ترامپ

در ادامه موج استعفا‌ها در دولت ترامپ، مدیر ارتباطات معاون رئیس‌جمهور آمریکا هم قرار است به زودی از سمت خود کناره‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جارود آگن» مدیر ارتباطات مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا قرار است تا آخر ماه جاری میلادی از سمت خود کناره گیری کند.

 

دفتر پنس در بیانیه‌ای اعلام کرد: جارود آگن در دو سال و نیم پیش به عنوان مدیر ارتباطات و معاون رئیس کارکنان من فعالیت کرد و با احترام کامل، این سمت را ترک می‌کند. جارود از سفر‌های بزرگ بین المللی گرفته تا مسافرت‌های داخلی در کشور، در همه آن‌ها حضور داشت و عمیقا به اعضای تیم من اهمیت می‌داد. من همیشه از خدمات او، تلاش مضاعف، دوستی و درستی او قدردانی می‌کنم و جای او همیشه خالی خواهد ماند.

 

یک منبع آگاه اعلام کرد جارود آگن قرار است پس از ترک سمت خود به عنوان مدیر ارتباطات مایک پنس، در شرکت لاکهید مارتین مشغول فعالیت شود. سخنگوی دفتر مایک پنس هم اعلام کرد «الیسا فراح»، سخنگوی معاون رئیس جمهور آمریکا هم قرار است مسئولیت‌های آگن را بر عهده بگیرد.

 

جارود آگن تاکنون به درخواست‌ها برای واکنش به این مسئله واکنشی نشان نداده است.

 

استعفای این مقام دولت ترامپ هم در ادامه سلسله استعفا‌ها در کاخ سفید رخ داده است. در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ موج استعفای مقامات ارشد به حد بی سابقه‌ای رسیده است. از جمله آن‌ها می‌توان به استعفای «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه آمریکا، «شان اسپایسر»، سخنگوی کاخ سفید، «استیو بنن»، استراتژیست ارشد کاخ سفید، «هوپ هیکس»، مدیر ارتباطات کاخ سفید و «ریک دیربورن»، معاون رئیس کارکنان این کاخ اشاره کرد.

ارسال نظر